Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebookWP_ADMINyoutube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


KÖSZÖNET!!!


Köszönöm kedves pápai és pápai szimpatizáns tanítványaimnak, hogy hittek és bíztak bennem,  s köszönetem és hálám jeléül megnyithattuk Pápán ezt a csodás tárlatot! Köszönöm dr Herman István igazgató úrnak a Jókai Mór Városi Könyvtár Igazgatójának, hogy helyet biztosított a kiálliásnak!


Megtisztelő számunkra, hogy Indonézia Nagykövet Asszonya -Ms. Wening Esthyprobo Fatandari Nagykövetasszony (Her Excellency) elfogadta meghivásomat és delegációja-Ms. Titania Arimbi Irodavezetö (Head of Chancery) – Mr. Yudhi Gunawan (Nagykövetsèg munkatàrsa) megtisztelt bennünket jelenlétével!
Köszönjük dr Áldozó Tamás Polgármester Úrnak, hogy tiszteletét tette a kiállításon!
A vendégek szorakoztatásaról Dáma Semes-Bogya Eszter Dalénekes, az Arum Melati Indonéz táncegyüttes valamint Kurcz Szandi énekes gondoskodott!
Nagy megtiszteltetés számomra , hogy egyesületünk gyönyörű tortáját nagykövet asszony vágta fel!!! ( Köszönet a tortáért Takács Tünde tanitványomnak)
Kedves kiállító tanítványaim!
Végtelenül Büszke vagyok rátok és megtiszteltetés számomra, hogy tanithattalak és tanithatlak benneteket! Köszönöm ezt a csodás tárlatot!!! S nem kisebb köszönet vendég kiallitóinknak Károly Éva festőművésznek, Maharani indonéz festőművésznek, valamint Edi Sambels (Blitar), Imam Khanafi (Blitar), Agus Riyanto (Batu), Alianos (Malang/live in Praha-Ceko), Lucas (Malang), Yosa Batu (Malang), Dyan Blews (Blitar) indonéz festőművészeknek, hogy elfogadták meghivásomat és elhozták csodás képeiket és kultúrájukat! 
Számomra úgy csillogtok, mint a smaragd és sziporkáztok, mint a gyémánt!!!
Köszönöm !!!

A teljes megnyitóról élő közvetítés készült, Köszönet érte Antal Ádám barátunknak!

A Kiállításról készült képek IDE kattintva, vagy a galériában megtekinthetőek.

Kiállítás megnyitóról készült videó

Pápa from Péter Mészáros on Vimeo.

hostsystem

 

szállító, személyszállítás, szallito.eu