Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebookWP_ADMINyoutube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


Kedves Művészek, Művészetet Kedvelők !

A Ver-Deco Művészeti Kör, Alkotó Egyesület Legyél Te május hónap Képző és Iparművésze címmel pályázatot írt ki, melynek a Nyíló természet, avagy fák, virágok, vizek címet adtuk.

Nagyon sok pályázat érkezett, különösen képzőművész kategóriában. Az iparművészek kicsit bátortalanabbak voltak, de reméljük a június hónapban kiírt pályázatunkra már többen mernek majd pályázni.

A két főből álló zsűrinek, most sem volt egyszerű dolga. A sok szépséges alkotás rendesen feladta nekik a döntés nehézségét, de végül úgy gondolom igazságos és egyöntetű döntést hoztak.

Köszönöm zsűri tagjainknak , Gazsó – Baráth Klára festőművésznek és Bősi Éva paverpool oktató textilszobrász művésznek áldozatos munkájukat és korrekt, mindenre kiterjedő döntésüket.

 

Kedves pályázók!

Tisztelettel megköszönöm nektek, hogy megtiszteltetek bennünket pályázataitokkal és sok gyönyörűséggel halmoztatok el bennünket mindannyiunk örömére.

Nos lássuk ki lett május hónap képzőművésze és iparművésze !

Május hónap Ver-Deco képzőművésze a zsűri egyöntetű döntése alapján:

Nagy Márta
festőművész

Szeretettel gratulálunk !
Nyereménye egy Ver-Deco bögre szett, melyet nagyon köszönünk a Kreatív Kellékek K.K.-nak. Nyereménye továbbá Fónagy István művészetet kedvelő és pártoló barátunk felajánlása, miszerint eltölthetnek egy hétvégét a csodálatos Váci Fogadójában. Valamint egy csoportos kiállítás a két nyertesnek a Ver-Deco Galéria a Rocky Mondayban, 2019.07.28.-2019.09.15. között.

Május hónap Ver-Deco Iparművésze a zsűri egyöntetű döntése alapján

Kerekesné Papp Éva
textilszobrász

Szeretettel gratulálunk !
Nyereménye egy Ver-Deco bögre szett, melyet nagyon köszönünk a Kreatív Kellékek K.K.-nak. Nyereménye továbbá Fónagy István művészetet kedvelő és pártoló barátunk felajánlása, miszerint eltölthetnek egy hétvégét a csodálatos Váci Fogadójában . Valamint egy csoportos kiállítás a két nyertesnek a Ver-Deco Galéria a Rocky Mondayban, 2019.07.28.-2019.09.15. között.

Szeretettel gratulálunk mindkét nyertesnek, valamint az összes pályázónak !

A zsűri és az elnökség egyöntetűen úgy döntött, hogy valamennyi pályázónak elismerésünk jeléül adunk egy csoportos kiállítási lehetőséget a Ver-Deco Galéria a Liget Étteremben 2019.09.21.-2019.10.05. tartó kiállításra !

Merjetek álmodni, tenni az álmaitokért és minél többen elküldeni júniusban is a pályázatotokat !!!

Galéria megtekintéséhez kattintson ide…

hostsystem

 

szállító, személyszállítás, szallito.eu