Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebookWP_ADMINyoutube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


2019. Szeptember 14.-én egy fantasztikus kiállitás megnyitónak lehettek részesei mindazok, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel. Bár több megnyitó is volt a városban, boldog vagyok, hogy teljesen megtelt a kiállitó termünk a kedves vendégekkel.

Öt fantasztikus művész és ember csodás alkotásaiban gyönyörködhettünk, miközben Palotás Ágnes operett és musical színésznő, valamint a nálunk most először fellépő, debütáló Hunyadi Donatella fiatal művész növendék, a Bartók Béla konzervatorium hallgatójának műsora fokozta a művészeti élményt.

Azt hiszem mindenkit meglepett Donatella csodás, telt, érzéki hangja, amely mikrofon nélkül is betöltötte az egész teret. Mint ahogy tegnap is említettem, végtelen öröm számomra, hogy Donatella nem mint Kiszel Tünde féltve őrzött kincse, kislányaként ér el fantasztikus sikereket, hanem mint Hunyadi Donatella a klasszikus műfaj, (nem túlozva) nagy felfedezett fiatal művésznője. Aki igaz, hogy még pályája elején jár és bontogatja szárnyait, de már csak egy gondolat választja el a biztos, tökéletes szárnyalástól.

A kiállitó művészek, Váradi Klára, Izsák Éva, Gerendás Paula, Nagy-Kóré Mária és Gál Mihály mesés tárlattal töltötték meg ezt a királynői szépségű kiállitó teret.
Gyönyörű szín és forma világgal tarkított festmények díszítik a falakat, melegséget és szeretetet árasztva.

Köszönöm mind a kiállitó, mind a fellépő művészeknek és a megjelent vendégeknek ezt a páratlan hangulatot és élményt.

Megtisztelő volt számomra, hogy a megnyitón tiszteletét tette Bolla Márta festőművész is, ki kedves személyével képviselte az NWA művészeinek fantasztikus csapatát.

S nem utolsó sorban nagy meglepetés és öröm volt számomra, hogy körünkben üdvözölhettem Hajdan Vali költőt a rímek királynőjét, valamint Dezső Nikolettát, Magyarország első 35 év alatti kategória Stiluskirálynőjét!!!

Bízom benne rövidesen újra találkozunk!

A tárlat egy hónapig tekinthető meg!

Köszönjük a képeket Egressy Rita fotóművésznek, valamint Gál Mihály, Turi Ági, Földes Katalin és nem utolsó sorban Kiszel Tündének.

hostsystem

 

szállító, személyszállítás, szallito.eu