Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebook WP_ADMIN youtube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.


St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


Kedves Művész társak,Csoport tagok, Művészetet kedvelők és Pártolók!

2019.10.15-én kezdetét vette a Tapintható Valóság Kiállítás sorozatunk külföldi megmutatkozása is. Székelyföldön, Székelyudvarhelyen jártunk, ahová nagy örömmel és szeretettel vittük el művészeink szebbnél szebb alkotásait.
Székelyföldre, a Romániai Nemlátók Egyesülete hívott meg bennünket , s nem volt kérdés, hogy elfogadjuk ezt a megtisztelő meghívást. A házi gazdák pazar műsorról gondoskodtak a közönség számára, mely produkciókat a látás sérült gyermekek és felnőttek adták elő.

Köszönet Orbán Árpád Alpolgármester úrnak a baráti üdvözlésért, a csodás helyszínért .

Öröm számunkra, hogy egy gyümölcsöző, baráti kapcsolat alakult ki a Székelyföldi magyar emberekkel. A megnyitón, a Polgármesteri Hivatal Szent István termét átjárta a szeretet, torkunk elszorult és könnyeinkkel küzdve néztük a gyerekek fantasztikus előadását. Talán sosem éreztem még eddig ennyire, hogy milyen jó és kiváltság MAGYARNAK lenni. S kicsit szégyelltem is magam, hogy ezek az emberek több száz kilométerre tőlünk, nap mint nap megküzdenek a magyarságukért a fogyatékosságukon túl, mi pedig sokszor nem értékeljük azt a sok csodát, ami nekünk csak egy karnyújtásnyira van.

Bízom benne, hogy ez a baráti kapcsolat, mely kialakult köztünk az idők végezetéig működni fog, segítjük és támogatjuk egymást a továbbiakban is.

Köszönet a Ver-Deco , a Rocky Monday, valamint az Indonéz Művészeti Delegáció valamennyi tagjának ,hogy velünk tartottak ezen a megtisztelő úton, s elvittük közösen a magyar művészek szeretetét. (Veress Gabriella, Nagy Gyöngyi ,Brúder Karesz, Bruder Alexandra, Komondi Magdi, Kerekesné Éva és férje, Dóra Istvánné, Maharani, Chris Utomo, Bajnok Attila, s nem utolsó sorban, a mi kis idegenvezetőnk Sic Gyuri)

Köszönjük a kiállító művészeknek a csodás alkotásokat, önzetlen munkájukat :
Nagy Gyöngyi, Kerekesné Éva, Nagy Ilona, Szmirné Oláh Mária, Kiss R.Éva,, Csukásné Horváth Erika, Oláh Dávidné Csilla, Benczúr Benke Mária, Simon Judit, Burainé Marika, Tábori Erzsébet, Medve Emese, Galambosi Gabriella, Turi Ágnes, Komondi Magdi, Beke Gyöngyi , Veress Gabriella, Bruder Karesz, Imre Anna, Bősi Éva, Simonné Zsuzsa,

Külföldi támogató művészeink, akik szintén elküldték alkotásaikat :
Szabó Ina – Németország, Maharani és indonéz művésztársai, Chris Utomo.

Bízom benne senkit nem hagytam ki a felsorolásból.

Következő Székelyföldi kiállítás megnyitó : 2019.10.24. Csíkszereda 16:00

Várunk Mindenkit Szeretettel !!!!

Lelkemből, lelkednek adom,
hogy érezd, mit szívem üzen neked !

S finom ujjaiddal tapintva,
szívedhez eljut az üzenet !

Bár nem láthatod, mit a vászonra festek,
de érzed a formákat, íveket.

S a rád borult sötétségben , már te is látod a
sok szeretet fényt, mely árad tőlem, neked !
(Veress Gabriella)