Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebookWP_ADMINyoutube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


Kedves Mindenki!

Ismét túl vagyunk egy fantasztikus Díjkiosztó Gálán. Ma Képzőművész kategóriában adtunk át díjat és Decoupage külön díjat.

Nagy meglepetés volt számunkra is, hogy a Zsűri egyöntetű döntése alapján egy kedves indonéz hölgy Maharani lett a művészeti díj nyertese.
Különdíjat pedig Kótai Károlyné Marika kapott. Különös öröm ez számomra, hiszen Marika a tanítványom, s így még nagyobb boldogság volt látni a sikerét.

A zsűri nagyon korrekt és alapos döntést hozott, melyet a Zsűri elnök helyettese Simon M.Veronika Cserhát-Munkácsy-Aranykéz díjas festőművész értékelt.

De itt nem értek véget a díjak. Kalmár Tímea decoupage művész , a zsűri egyik tagja , a Decoműhely tulajdonosa, saját külön díjjal értékelte Farkas Andrea és Nagy Sarolta pályázók munkáját.

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület Elnök Asszonya, Marincsák Ibolya, 20 pályázót jutalmazott meg az, Én és az Erdő vereses kötettel. Ebben a kötetben a Debreceni Nagyerdőért Egyesület Vers és Prózaíró Pályázat sikeres alkotásai találhatók, melyek kis és fiatal gyermekek munkái.
A nyertesnek járó trófeát, Bősi Éva textilszobrász művész készítette, a különdíj nyertesének szobrát Csomák Lászlóné Cserzsi textilszobrász művész készítette. Mindkét alkotás gyönyörű és páratlan eszmei értéket képvisel.

További ajándékokkal lepték meg a Paverpol Magyarország oktató textilszobrász művészei Homolya Zsófiát az Osztrák-Magyar Társaság elnök asszonyát, kinek ajándékát Katonáné Tóth Judit, a Paverpol Kelet Európai képviselője, textilszobrász művész készítette, Dr Gémesi György Polgármester Urat, akinek ajándékát Demény Gabriella textilszobrász művész készítette, az indonéz nagykövetség – közösség képviselőjét, kinek ajándéka Varga M. Marietta textilszobrász művész munkája.
Tisztelettel megköszönöm nekik csodás alkotásaikat, mellyel vendégeinket örök emlékkel ajándékozták meg!

A Gála Védnöke Lovag Bornemisza Attila , aki a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Máltai Lovagrend egyik Parancsnoka, a Batsányi-Cserhát Művész Társaság Elnöke, a Délibáb Magazin Főszerkesztője helyett , Deicsics László, a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Máltai Lovagrend Parancsnoka volt, Köszönjük megtisztelő jelenlétét.

A fergeteges hangulatról Palotás Ágnes, Kóbor Tamás operett-musical színészek, valamint táncosaik és AAminah Szabó Ágnes táncművész és Kertész Attila énekes gondoskodtak.

A Nap Háziasszonya, Hajdan Vali előadóművész , költő varázsolta el a közönséget és repítette tova a szeretet szárnyán. A humorról elmaradhatatlan barátunk, egyesületünk oszlopos tagja Harsányi Levente gondoskodott.

Én bízom benne, hogy valamennyi pályázó nyertesként távozott, s szívükben az alkotás szeretete lobog.

Rövidesen jövünk a fotókkal is, melyet az egyesület fotósa Szakács Gábor Richárd ígéretéhez híven a rendelkezésünkre bocsájt.

A Gálán készült képek megtekinthetőek IDE kattintva, a videó felvételek pedig alább tekinthetőek meg…

A Képzőművész Díjkiosztó Gálán készült felvételek!
hostsystem

 

szállító, személyszállítás, szallito.eu