Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebook WP_ADMIN youtube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.


St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


 
Várjuk azoknak a férfiaknak a jelentkezését , akik női lelküket arcukra, saját kezük által kívánják kivetíteni, s  megmutatni számunkra a bennük lakozó szépséget, női bájt, eleganciát, extrémséget vagy akár a vadságot!
 
Ha magadra ismersz, ne késlekedj, bátran sminkeld ki magad és fotódat a megadott e-mail címre akár már holnap elküldheted.
Küldj kettő fotót, melyet mi bizalmasan kezelünk, de lássuk azt , hogy alakul félúton arcod, s a végeredményre rámutathat tekintetünk.
 
De jól vigyázz, sminkedet csak te készítheted, s más eszközzel azt tovább nem szépítheted! Ha kész a mű és átmegy az első rostán, megosztjuk azt, hogy a közönség is eldönthesse, ki a legszebb sminkű leány! Így hát négy helyezett lesz, kit jól megjutalmazunk, hármat a szakmai zsűri választ , s a negyediket a közönség kegyeire bízzuk.
 
S mi más is lehetne a jutalom, mint smink dolgokkal teli kosárka, megfelelően annak , ki lett a verseny első, másod, harmad vagy  negyed díjazott lánykája!
 
S mindezt a díjat majd méltón, ünnepélyes keretek között átveheted, ha vége ennek az őrületnek, melyet a vírus okozott nekem, s neked!
 
S hogy semmi kétség ne maradjon benned, jelentkezéseddel a pénztárcád nem terheled, hisz neked semmibe nem kerül e tett! 
 
Már csak egy dolgod maradt, sminkelj és küldj képet…