Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebook WP_ADMIN youtube

 

CD

Ver-Deco Galériák


Liget Étterem

1137 Budapest, Katona József u. 41.


St. George Residence

1014 Budapest, Fortuna u. 4.


Vírus Cafe

1092 Budapest, Ferenc körút 32.


Kedves csoport tagok, művészetet kedvelők!

Tegnap egy fantasztikus kiállítás megnyitón vehettek részt azok a kedves vendégek, akik megtiszteltek bennünket jelenlétükkel.

Három kiváló festőművésznek nyithattuk meg a tárlatát a Budai Várban lévő St. George Rezidence Kiállítóhelyünkön. Wilhelm Éva, Dömötör Dorottya és Buday Mihály alkotásaiban gyönyörködhettünk.

A zenei élményről Hunyadi Donatella, a Bartók Béla Konzervatórium ígéretes művésze, a tánc, a mozgás élményéről pedig Adrien Vé táncművész gondoskodott.

A tőlünk már megszokott módon a művészek bemutatása és méltatása egy kötetlen beszélgetés keretében történt, ahol a művészek elmesélték többek között találkozásukat a nagy szerelemmel, a festészettel.

Köszönettel tartozunk a vendégeknek, hogy a pánikkal teli közhangulat (korona vírus) ellenére ilyen sokan kíváncsiak voltak a művészetre, művészekre és megtiszteltek bennünket. Több mint 50 kedves vendég tette tiszteletét. A tárlat egy hónapig látható.

2020. április 5-én Nagy Márta festőművésznek nyitunk ebben a csodás környezetben Önálló kiállítást, melyre szintén várunk mindenkit nagy szeretettel!

Aki nem tudott eljönni a megnyitóra, szeretettel ajánljuk figyelmébe az alábbi felvételt, melyen a megnyitó látható!