Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebook WP_ADMIN youtube

 

CD

 

Ver-Deco Galériák


liget_etterem

Ver-Deco Galéria a
Liget Étteremben

1137 Budapest, Katona József u. 41.


rockymonday

Ver-Deco Galéria a
Rocky Monday-ben.

1066 Budapest, Dessewffy u. 39. 

KÖSZÖNET!!!


Köszönöm kedves pápai és pápai szimpatizáns tanítványaimnak, hogy hittek és bíztak bennem,  s köszönetem és hálám jeléül megnyithattuk Pápán ezt a csodás tárlatot! Köszönöm dr Herman István igazgató úrnak a Jókai Mór Városi Könyvtár Igazgatójának, hogy helyet biztosított a kiálliásnak!


Megtisztelő számunkra, hogy Indonézia Nagykövet Asszonya -Ms. Wening Esthyprobo Fatandari Nagykövetasszony (Her Excellency) elfogadta meghivásomat és delegációja-Ms. Titania Arimbi Irodavezetö (Head of Chancery) – Mr. Yudhi Gunawan (Nagykövetsèg munkatàrsa) megtisztelt bennünket jelenlétével!
Köszönjük dr Áldozó Tamás Polgármester Úrnak, hogy tiszteletét tette a kiállításon!
A vendégek szorakoztatásaról Dáma Semes-Bogya Eszter Dalénekes, az Arum Melati Indonéz táncegyüttes valamint Kurcz Szandi énekes gondoskodott!
Nagy megtiszteltetés számomra , hogy egyesületünk gyönyörű tortáját nagykövet asszony vágta fel!!! ( Köszönet a tortáért Takács Tünde tanitványomnak)
Kedves kiállító tanítványaim!
Végtelenül Büszke vagyok rátok és megtiszteltetés számomra, hogy tanithattalak és tanithatlak benneteket! Köszönöm ezt a csodás tárlatot!!! S nem kisebb köszönet vendég kiallitóinknak Károly Éva festőművésznek, Maharani indonéz festőművésznek, valamint Edi Sambels (Blitar), Imam Khanafi (Blitar), Agus Riyanto (Batu), Alianos (Malang/live in Praha-Ceko), Lucas (Malang), Yosa Batu (Malang), Dyan Blews (Blitar) indonéz festőművészeknek, hogy elfogadták meghivásomat és elhozták csodás képeiket és kultúrájukat! 
Számomra úgy csillogtok, mint a smaragd és sziporkáztok, mint a gyémánt!!!
Köszönöm !!!

A teljes megnyitóról élő közvetítés készült, Köszönet érte Antal Ádám barátunknak!

A Kiállításról készült képek IDE kattintva, vagy a galériában megtekinthetőek.

Kiállítás megnyitóról készült videó

Pápa from Péter Mészáros on Vimeo.