Művészeti kör és alkotó egyesület

 

facebook WP_ADMIN youtube

 

CD

 

Ver-Deco Galériák


liget_etterem

Ver-Deco Galéria a
Liget Étteremben

1137 Budapest, Katona József u. 41.


rockymonday

Ver-Deco Galéria a
Rocky Monday-ben.

1066 Budapest, Dessewffy u. 39. 

Kedves Mindenki!

Ismét túl vagyunk egy fantasztikus Díjkiosztó Gálán. Ma Képzőművész kategóriában adtunk át díjat és Decoupage külön díjat.

Nagy meglepetés volt számunkra is, hogy a Zsűri egyöntetű döntése alapján egy kedves indonéz hölgy Maharani lett a művészeti díj nyertese.
Különdíjat pedig Kótai Károlyné Marika kapott. Különös öröm ez számomra, hiszen Marika a tanítványom, s így még nagyobb boldogság volt látni a sikerét.

A zsűri nagyon korrekt és alapos döntést hozott, melyet a Zsűri elnök helyettese Simon M.Veronika Cserhát-Munkácsy-Aranykéz díjas festőművész értékelt.

De itt nem értek véget a díjak. Kalmár Tímea decoupage művész , a zsűri egyik tagja , a Decoműhely tulajdonosa, saját külön díjjal értékelte Farkas Andrea és Nagy Sarolta pályázók munkáját.

A Debreceni Nagyerdőért Egyesület Elnök Asszonya, Marincsák Ibolya, 20 pályázót jutalmazott meg az, Én és az Erdő vereses kötettel. Ebben a kötetben a Debreceni Nagyerdőért Egyesület Vers és Prózaíró Pályázat sikeres alkotásai találhatók, melyek kis és fiatal gyermekek munkái.
A nyertesnek járó trófeát, Bősi Éva textilszobrász művész készítette, a különdíj nyertesének szobrát Csomák Lászlóné Cserzsi textilszobrász művész készítette. Mindkét alkotás gyönyörű és páratlan eszmei értéket képvisel.

További ajándékokkal lepték meg a Paverpol Magyarország oktató textilszobrász művészei Homolya Zsófiát az Osztrák-Magyar Társaság elnök asszonyát, kinek ajándékát Katonáné Tóth Judit, a Paverpol Kelet Európai képviselője, textilszobrász művész készítette, Dr Gémesi György Polgármester Urat, akinek ajándékát Demény Gabriella textilszobrász művész készítette, az indonéz nagykövetség – közösség képviselőjét, kinek ajándéka Varga M. Marietta textilszobrász művész munkája.
Tisztelettel megköszönöm nekik csodás alkotásaikat, mellyel vendégeinket örök emlékkel ajándékozták meg!

A Gála Védnöke Lovag Bornemisza Attila , aki a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Máltai Lovagrend egyik Parancsnoka, a Batsányi-Cserhát Művész Társaság Elnöke, a Délibáb Magazin Főszerkesztője helyett , Deicsics László, a Történelmi Szent Lázár Katonai és Ispotályos Máltai Lovagrend Parancsnoka volt, Köszönjük megtisztelő jelenlétét.

A fergeteges hangulatról Palotás Ágnes, Kóbor Tamás operett-musical színészek, valamint táncosaik és AAminah Szabó Ágnes táncművész és Kertész Attila énekes gondoskodtak.

A Nap Háziasszonya, Hajdan Vali előadóművész , költő varázsolta el a közönséget és repítette tova a szeretet szárnyán. A humorról elmaradhatatlan barátunk, egyesületünk oszlopos tagja Harsányi Levente gondoskodott.

Én bízom benne, hogy valamennyi pályázó nyertesként távozott, s szívükben az alkotás szeretete lobog.

Rövidesen jövünk a fotókkal is, melyet az egyesület fotósa Szakács Gábor Richárd ígéretéhez híven a rendelkezésünkre bocsájt.

A Gálán készült képek megtekinthetőek IDE kattintva, a videó felvételek pedig alább tekinthetőek meg…

A Képzőművész Díjkiosztó Gálán készült felvételek!